Haberler2023 Şeffaflık Sonbahar Okulu başvuruları açıldı!

2023 Şeffaflık Sonbahar Okulu başvuruları açıldı!

 

Her yıl düzenlediğimiz Şeffaflık Okulu bu sene 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde “Yerel Yönetimler ve Şeffaflık” temasıyla gerçekleştirilecek.

Farklı kentlerden ve disiplinlerden üniversite öğrencilerinin katılımıyla; yerel yönetimlerde şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık kavramlarını, yine farklı saha ve disiplinlerdeki izdüşümleriyle tartışacağız! Yerel seçimlerin yaklaştığı bu dönemde yerel yönetimlerin tarihini, şeffaf yerel yönetim ve merkez-idare ilişkilerini, yerel yönetimlerde iyi yönetişimi ve sivil izleme-değerlendirmeyi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve çevresel sürdürülebilirlikte yerel yönetimlerin önemini, alanında uzman akademisyenler ve sahadaki tecrübelerini aktaracak eğitimcilerle konuşacağımız bu okula aşağıdaki formu doldurarak başvurabilirsiniz.

Başvuru süreci 23 Eylül 2023 23:59‘da sonlanacaktır. Sorularınız için info@seffaflik.org e-posta adresimize e-posta göndererek bize ulaşabilirsiniz.

2023 Dijital Şeffaflık Sonbahar Okulu eğitim programı çevrimiçi gerçekleşecektir. Programa bağlanmak için gereken bilgiler, programa kabul edilen katılımcılara daha sonra iletilecektir.

Okul, tüm lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açıktır. Programa tam katılım sağlayanlara sertifika verilecektir.

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

2023 Sonbahar Okulu Programına ulaşmak için tıklayınız